Xec Regal

EL PERFECTE REGAL I SORPRESA PERSONAL PER A LES OCASIONS ESPECIALS

ANIVERSARI

l’homenatjat ho té gairebé tot o simplement no acabes de conèixer els seus gustos? Aleshores aquest és el regal perfecte que durarà per sempre; una experiència d’aventures junts!

CITA

no es pot imaginar un lloc millor per a una cita que aquí. Tancats en una estremidora però divertida habitació en parella, on l’única manera de què consegui escapar és treballar, pensar i sentir junts. Voleu que les vostres emocions viatgin en una muntanya russa durant 60 minuts?

CELEBRACIÓ D’ANIVERSARI

ja és hora de comprar-te un regal per a tu mateix! No és broma! Regala a la teva parella una targeta regal per aquest especial ocasió i experimenteu una estona d’aventura junts. Us capturarem durant 60 minuts, tal i com vosaltres heu quedat capturats per l’amor!

DESPEDIDA DE SOLTERO/A

visitar bars de striptease o anar a emborratxar-se duent samarretes divertides pot ser entretingut, però abans d’aixòdóna-li a la nit el to adequat amb una mica d’adrenalina i reptes amb nosaltres!

REGAL DE COMIAT

tenir un amic que se’n va a estudiar fora per una beca d’estudis, o un altre que ha trobat una feina lluny de la ciutat por ser dur. Recolliu records junts abans del gran viatge! Fem fotos dels equips després del joc, així que segur que el vostre amic tindrà quelcom per mirar regularment a la tauleta de nit.

FESTA DE GRADUACIÓ

una graduació influeix a la teva vida a llarga durada. Corona-la amb més moments extra que et canviin la vida!

UNA ACTIVITAT DIVERTIDA ON MILLORARÀS LA TEVA LÒGICA I CREATIVITAT EN EQUIP

FÀCIL DE FER SERVIR EN 4 PASSOS

1 Tria el valor del regal.
2 Entra el nom/s de qui fa el regal, el destinatari i el teu missatge.
3 Fes el pagament.
4 Rebràs un Xec Regal personalitzat llest per regalar.