Els guanyadors del concurs del nou escape room de Vic han estrenat Elementary. Van jugar una partida extraordinària a la nova sala “Sherlock: l’hora final”.

Els afortunats que varen estrenar Elementary van ser les 3 guanyadores del concurs (la Júlia, l’Eva i la Cristina) i els seus acompanyants. Amb enginy, lògica i rapidesa van posar-se a la pell d’en Sherlock Holmes per resoldre tots els enigmes en tan sols 47 minuts.

Descobreix el joc “Sherlock: l’hora final”.

Coneix a les guanyadores del concurs d’Elementary!

JÚLIA LLANES

Amb més de 25 escapes rooms realitzats, la Julia n’és tota una experta! Sempre escull el nivell expert i allà on va deixa el llistó ben alt, classificant-se en les primeres posicions en varis escape rooms. La Júlia és molt metòdica i sempre s’assegura que tot quedi ben regirat. El seu punt fort és la lògica, és capaç de veure el final d’un trencaclosques abans de trobar les peces. Així doncs és una detectiu perfecte per estrenar el joc “Sherlock: l’hora final” d’Elementary, el nou escape room de Vic.

EVA GOST

L’Eva és una detectiu molt observadora. Ha realitzat un parell d’escape rooms amb molt bon resultats! Observa i sobretot escolta el seu voltant per descobrir què és el què no encaixa i desmuntar tot l’entramat. Amb paciència i astúcia, l’Eva acaba desxifrant tot allò que se li presenti al davant. Les seves habilitats han estat claus per estrenar l’escape room Elementary!

CRISTINA

La Cristina s’ha estrenat en el món dels escape rooms amb Elementary! Com a bona amant de les sèries de detectius, ha demostrat la seva gran lògica a “Sherlock: l’hora final”, el nou joc d’escapisme de Vic, superant amb èxit totes les proves. Tot i que Elementary hagi estat el seu primer escape room, n’estem segurs que no en serà l’últim!

Si tu també ets un gran detectiu, reserva ja “Sherlock: l’hora final”, el joc d’Elementary, el nou escape room de Vic.