Què és un “escape room”?

Elementary és un “escape room”, un joc d’escapisme real en viu que es desenvolupa en un espai ambientat en l’univers i temàtica concreta. Un grup de persones entra i han d’aconseguir sortir-ne en 60 minuts, resolent diferents enigmes.
És un repte a prova de marcapassos i fòbies. Un “escape room” és una activitat d’Oci Actiu Relacional. La clau per aconseguir sortir-ne està en pensar, buscar, relacionar, sentir, provar…
No cal utilitzar la força física, l’únic múscul necessari i imprescindible és el cervell.

XEC REGAL

Un regal especial per a ocasions especials

ANIVERSARI

L’homenatjat ho té gairebé tot o simplement no acabes de conèixer els seus gustos? Aleshores aquest és el regal perfecte que durarà per sempre; una experiència d’aventures junts!

CITA

No es pot imaginar un lloc millor per a una cita que aquí. On l’única manera de què consegui escapar és treballar, pensar i sentir junts. Voleu que les vostres emocions viatgin en una muntanya russa durant 60 minuts?

CELEBRACIÓ D’ANIVERSARI

Ja és hora de comprar-te un regal per a tu mateix! No és broma! Regala a la teva parella una targeta regal per aquest especial ocasió i experimenteu una estona d’aventura junts.

DESPEDIDA DE SOLTER

Visitar bars de striptease o anar a emborratxar-se duent samarretes divertides pot ser entretingut, però abans d’això dóna-li a la nit el to adequat amb una mica d’adrenalina i reptes amb nosaltres!

REGAL COMIAT

Tenir un amic que se’n va a estudiar fora per una beca d’estudis, o un altre que ha trobat una feina lluny de la ciutat por ser dur. Recolliu records junts abans del gran viatge!

FESTA DE GRADUACIÓ

Una graduació influeix a la teva vida a llarga durada. Corona-la amb més moments extra que et canviin la vida!

XEC REGAL PER A 5 PERSONES 70€(DATA OBERTA A ESCOLLIR PEL DESTINATARI)

FÀCIL DE FER SERVIR EN 4 PASSOS

1 Tria el joc que vols regalar.
2 Entra el nom/s de qui fa el regal, el destinatari i el teu missatge.
3 Fes el pagament.
4 Rebràs un Xec Regal personalitzat llest per regalar.