Elementary – Escape Room a Vic – Acceptes el repte?

ELEMENTARY: NOU ESCAPE ROOM A VIC; UN JOC D’ESCAPISME PER A AUTÈNTICS DETECTIUS

El nou Escape Room a Vic està ambientat en les aventures de Sherlock Holmes i és una activitat que aporta molt valor a les empreses.

Posa’t a la pell del carismàtic Sherlock Holmes i escapa en menys de 60 minuts d’Elementary, el nou Escape Room a Vic. Elementary és un “room escape”, un joc d’escapisme real en viu que es desenvolupa en un espai ambientat en l’univers de Sherlock Holmes. Un grup de persones entra i ha d’aconseguir sortir-ne en 60 minuts, resolent diferents enigmes.

Si ets capaç de pensar com ho faria el mateix Sherlock Holmes, entra al seu univers i resol tots els enigmes en menys de 60 minuts per poder escapar i ajudar al gran detectiu.

Molt adequat per treballar la cohesió grupal i les habilitats personals a contrarellotge.

Elementary és una activitat de Team Building a Vic molt interessant per les empreses que vulguin potenciar i analitzar el treball en equip.

A l’Escape Room Elementary, l’èxit depèn del bon funcionament del grup. Els participants hauran de posar en comú totes les pistes que vagin trobant per aconseguir sortir del joc en menys de 60 minuts. A més de treballar en equip, cada participant podrà millorar les seves habilitats personals, com per exemple la gestió del temps i capacitat de treball sota pressió.

Els participants viuran una experiència única i emocionant, en la qual podran conèixer millor als seus companys de treball i arribaran a conclusions molt positives per posar en pràctica al seu entorn laboral.

Si tens ganes de ser el primer en provar-lo pots apuntar-te al nostre concurs: Concurs Elementary

També pots seguir totes les novetats i ofertes a la nostra pàgina de Facebook: Elementary